Почвам ги, благодаря:)
Редковна декларация само с данък ли
Здравейте,

Знаете ли каква е процедурата, ако доста месеци не е подаван ДДФЛ в Д6?
Да, нали така се подават от доста време вече до сега не ми се е случвало да ми връща записите....
И всъшност как успяхте да ги подадете, аз в случая ги генерирах със същата програма...
Здравейте,

Опитвам се да подам корекция на д1 за януари и февруари, тъй като вместо 04 сме подали лицето с 01, та пускам си аз 2-та записа(заличаващ и редове) без основание за подаване на д6, защото нямам промяна в сумите и ми връща грешка "Месец/година 1/2018.Липсва или е отхвърлена д6 за периода с код вид плащане 5 или 6."
Нещо пропускам ли, на някой случвало ли му се е ?
Здравейте,

Когато изчисляваме база за първите три дни от работодател дали нощния труд трябва да бъде включен в това изчисление, никъде не срещам база за изчисление на трите дни от работодател.

Благодаря и според ден.
Здравейте,

Трябва да освободя лице по майчинство на основание чл. 164, ал.1 за отглеждане на дете до 2 г. Подавайки промяна в обстоятелствата трябва ли да подам редовни данни или корекция?
Здравейте,

Извънредния труд в края на периода как се изчислява на брой отработени дни или на дни по петдневна раб. седмица ?
В намаление са .
Здравейте,

Имам предписание от НОИ за корекция на Д1 и Д6 за месец 04.2017 и 05.2017. Направени са промените само датите на Д6 ме мъчат, защото ще се подават декларацийте в НАП и да не объркам нещо да ме върнат.
С какви дати трябва да са Д6 за двата месеца с корекция псоред вас?
Добре, а когато е цял месец е в самоотлъчка подавате ли му д1?
Здравейте,
При самоотлъчка, работодателя длъжен ли е да внася ЗО на лицето или то трябва само да си я внася? Става въпрос за продулжителна самоотлъчка.
Установи се, че има пролем в системата на НАП, която скоро би трябвало да бъде оправена.
Здравейте, как трябва да се подава Д1, при новава наредба за изчисляване на мин. осигурителен доход за сумирано. Имам няколко човека, които са под прага и ми ги връща, с грешка в колона 21, т.е. осиг. доход? Имате ли някаква идея как трябва да ги подам, за да мине декларацията. Благодаря.